Snášel chce posilovat aktivity Group of Node

Investuje do advokátní kanceláře a outdoor reklamy. Rozmanitost záběru doplňuje David Snášel obchodem v Ázerbájdžánu.

Investor David Snášel poslední dobou upoutal zejména sjednocením svých aktivit pod hlavičkou Group of Node. Nyní se chce zaměřovat na rozvoj vzniklé investiční skupiny s obratem zhruba 100 milionů korun.

„V současné době se zaměřuji na posílení své investiční skupiny Group of Node s.r.o. a svých stávajících společností, kde jsem buď výlučným nebo podílovým vlastníkem. V nedávné době jsem se stal investorem v advokátní kanceláři, kterou bych rád dostal do povědomí velkých úspěšných firem a rozšířil stávající klientelu. Nicméně jsem ten typ člověka, který se nebrání žádným příležitostem, které mají potenciál, takže když se na obzoru vyskytne zajímavý projekt, jsem mu nakloněn,“ říká v rozhovoru s Biztweetem David Snášel.

Zajímavým obchodem nedávné minulosti bylo i zpětné odkoupení podílu ve společnosti LED Multimedia, který předtím prodal Mafře, které konečným uživatelem výhod je Andrej Babiš. Nyní má s outdoor reklamou na obrazovkách velké plány.

„Mým cílem je i nadále rozšiřovat síť velkoplošných LED obrazovek, navazovat spolupráci s dalšími obchodníky a získávat nové zakázky. Společnost chci nyní posílit v obratu. Také proto jsem si zvolil nový tým kolegů, kteří mi jsou v tomto směru oporou a společně se snažíme vybudovat silnou společnost, která bude jedničkou na trhu s obrazovkami,“ říká Snášel.

Čtěte také:

U Českých Budějovic se rýsuje obří projekt

Developer chce na Sokolovsku rozšířit průmyslový park

Amulle postaví novou halu v Mikulově

Poměrně netradičním a pro mladého investora z Česka nezvyklým obchodem je působení v rámci byznysového lobbingu v Ázerbájdžánu. Snášel vede Evropsko-Ázerbájdžanskou obchodní komoru.

„Jsem obchodník, takže se zaměřuji hlavně na navazování nových vztahů a vyhledávání zajímavých příležitostí. Obecně je naším cílem propojit český a ázerbájdžánský trh, což se nám podařilo v souvislosti s dohodou mezi automobilkou Tatra Trucks a ázerbájdžánským podnikem Ganja Automobile Plant, kdy Evropsko-Ázerbájdžánská obchodní komora pomohla zprostředkovat výrobu automobilů Tatra v Ázerbájdžánu. Ale nejde jen o obchod, také pořádáme různé kulturní a společenské akce ve spolupráci s Velvyslanectvím Ázerbájdžánské republiky v České republice, čímž se snažíme vytvářet příležitosti k rozvíjení spolupráce mezi Českou republikou a Ázerbájdžánem,“ popisuje aktivity obchodní komory.  

 

Biztweet, podpořte nás nákupem v našem eshopu