Central Group chce rozšířit projekt na Zličíně. Přibude na 530 bytů

Rozsáhlý projekt developera Dušana Kunovského v pražském Zličíně se ještě rozroste. Developer Central Group hodlá stavět dalších 526 bytů.

Rozsáhlý projekt developera Dušana Kunovského v pražském Zličíně se ještě rozroste. Developer Central Group hodlá stavět dalších 526 bytů.

V rámci projektu „Do zahrádek“, který dostal zelenou odboru životního prostředí mají na Zličíně v sousedství rozsáhlých developerských staveb Central Group, vyrůst jedno až čtyřpokojové byty.

Central Group

Rozsáhlý projekt developera Dušana Kunovského v pražském Zličíně se ještě rozroste. Developer Central Group hodlá stavět dalších 526 bytů.

 

V podzemních garážích přibude pod třemi novými obytnými soubory 437 parkovacích míst. Kromě parkoviště pod sedmipatrovými budovami bude k dispozici také parkoviště pro sto aut na povrchu, které má obsloužit lidi před třemi plánovanými obchodními objekty. Celý projekt by měl vyrůst do roku 2020.

Čtěte také: 

HB Reavis smí stavět v centru Prahy

Jihoafričani kupují 9 maloobchodů v Rakousku a na Slovensku

--

Central Group se do rozsáhlé výstavby pustila už před lety, kdy skoupila pozemky nedaleko stanice metra. Firma vlastní také brownfield po bývalé továrně Praga, který se nachází hned u metra.

Další pozemky skupuje developer ve Vysočanech, na Stodůlkách, v Horních Měcholupech, či Libni. Ročně nakupuje společnost řízená Kunovským, ale s neznámou vlastnickou strukturou společníka CG CZ LTD registrovaného na Kypru, pozemky za miliardy korun.

 

 

 

Biz