Developer CTP s další investicí. Hromadně vyměňuje osvětlení

V Česku sídlíci developer a správce budov CTP investuje do nového osvětlení. Celkově vymění světla na ploše 250 tisíc metrů čtverečních.

V Česku sídlíci developer a správce budov CTP investuje do nového osvětlení. Celkově vymění světla na ploše 250 tisíc metrů čtverečních.

„V současné době probíhá velký projekt výměny stávajícího osvětlení za LED světla. CTP doposud instalovala LED osvětlení na ploše 100 tisíc metrů čtverečních a více než 150 tisíc metrů čtverečních je v plánu na poslední čtvrtletí letošního roku,“ potvrzuje společnost.

CTPark Bukurešť

V Česku sídlíci developer a správce budov CTP investuje do nového osvětlení. Celkově vymění světla na ploše 250 tisíc metrů čtverečních.

 

Investice směřuje do logistických parků v Ostravě, Boru, Plzni, Kadani a Hranicích. Velká část bude probíhat také v Rumunsku, většina v CTParku Bucharest West II, ale také v Temešváru nebo Aradu.

„Týká se to i venkovního osvětlení v Temešváru a v CTParcích v Bukurešti. Existuje řada způsobů jak být energeticky úspornější, ale myslíme si, že náhrada osvětlení za LED je ta nejrychlejší a pro naše klienty nejzajímavější varianta. Díky této inovaci se klientův účet za energie sníží. Investice vložená do obnovy osvětlení se vrátí do dvou let,“ slibuje společnost CTP.

Čtěte také: 

CTP Invest dostala povolení. Postaví velké datové centrum

V Praze Bubeneči vzniknou byty i pracovní místa. Revitalizace papíren dostala zelenou

--

Investice se přelíná s aktuálně ohlášenou téměř miliardovou injekcí v bukurešťském průmyslovém parku. CTP staví v Bukurešti za 35 milionů eur ploše 60 tisíc metrů čtverečních nový sklad.

Firma CTP, která je ovládána společností Multifin se sídlem v Nizozemsku, v Česku pronajímá přes dva miliony metrů čtverečních plochy skladů, hal pro průmyslovou výrobu a kanceláří. 

 

 

Biztweet