Výroba desek zaměstná v Chebu desítky lidí. Investor staví halu

Společnost CH Projekt Plzeň připravuje výrobu desek a polypropylenových tvarovek v Chebu. Postaví proto novou výrobnou halu

Společnost CH Projekt Plzeň připravuje výrobu desek a polypropylenových tvarovek v Chebu. Postaví proto novou výrobnou halu.

„Záměrem investora je výstavba výrobní haly, skladové haly a administrativní budovy se sociálním zázemím v průmyslovém parku na severovýchodním okraji Chebu. Projekt řeší výrobu desek a polypropylenových tvarovek z expandovaného polypropylenu EPP v množství 1 500 tun ročně,“ uvádí CH Projekt Plzeň v projektové dokumentaci.

CH Projekt

Společnost CH Projekt Plzeň připravuje výrobu desek a polypropylenových tvarovek v Chebu. Postaví proto novou výrobnou halu

 

Jak dále uvádí, předpokládá třísměnný provoz s 50 stálými zaměstnanci. Objekty v areálu průmyslové zóny slouží převážně k výrobě a skladování. Záměr lehké výroby by měl být v souladu s územním plánem města Cheb.

Jak uvádí investor, východně od plánované stavby je provozována výrobní hala společnosti JSP Group, která vyrábí expandovaný polypropylen a lisované výrobky z expandovaného polypropylenu v množství cca 3 000 tun ročně. Nejsou známé jiné projekty v okolí navržené lokality, nepředpokládá se možnost kumulace s jinými záměry.

 

 

Biz