O knihu Z Bureše Babišem je zájem. Vychází v nové edici

Kniha Tomáše Lemešaniho Z Bureše Babišem, která popisuje podnikatelskou kariéru Andreje Babiše vychází v nové edici. Původní náklad byl vyprodán.

Kniha o minulosti českého premiéra se poprvé dostala na pulty českých knihkupectví na konci roku 2017. Dosud nejrozsáhlejší psaný dokument vznikl původně jako nezávislý projekt. Na její vznik přispěli lidé předobjednávkami na crowdfundingu. Autorovo nakladatelství Independent Media Publishing zaznamenalo zvýšený zájem o knihu také v období Voleb do zastupitelstev krajů 2020, čímž došlo k vyprodání původního nákladu.

Eknihu Z Bureše Babišem objednáte na tomto linku

"Vážím si všech, kteří vlivem politické kultury a informační války v mediálním prostoru neztrácí zájem o relevantní informace a dění kolem sebe. Úspěch první edice je pro mně coby autora silným motivem proto, abych v poukazování na důležité nuance světa, ve kterém žijeme pokračoval i nadále," uvádí Tomáš Lemešani a dodává “Andrej Babiš ze sebe navzdory marketingové investici stovek milionů korun z vlastních a miliard korun z peněz občanů, či informačnímu zmatku, který vznikl také díky jeho snaze, nedokáže smýt pachuť činů, kterých se dopustil a dopouští v zájmu budování podnikatelského impéria. Ani premiérská funkce a rozsáhlý marketingový a mediální vliv nepřepsala fakta.”

Novou edici knihy vydává Nakladatelství režisérky a scenáristky Moniky Le Fay, která na knihu narazila a rozhodla se jí vzhledem k omezeným možnostem autora podpořit nakladatelsky.

Poslední kusy prvního vydání Z Bureše Babišem s podpisem autora objednáte na tomto linku

“V dnešní době je velmi těžké čelit mediálnímu tlaku PR týmu Andreje Babiše, který vynakládá stamiliony, aby si vylepšil pověst. Rozhodla jsem se proto převzít od Tomáše Lemešaniho štafetu a druhé, doplněné a aktualizované vydání udělat sama,” uvádí Monika Le Fay.

Knihu lze zakoupit v síti obchodů Kosmas a Biztweet.cz