Beatshare: nový projekt pro Dje a producenty

Sdílení producentských projektů, spolupráce a komunita Djů. To jsou hlavní cíle nového hudebního projektu Beatshare.cz.

"Myšlenkou Beatshare projektu je spojit DJe a producenty ze střední a východní Evropy na jedné platformě poskytující sdílení toho, čím žijeme - hudby. V první fázi je Beatshare projektem pro pokrok elektronické muziky, která v regionu V4 bloudí mezi devadesátkami a komercí," uvádí Beatshare.cz v popisu služby.

Další fází vývoje bude prostředí, kde si uživatelé sdílejí nejen tracky a sety, ale i rozpracované producentské projekty. Svobodná burza umožní sdílet projekty a pomáhat si s jejich dokončením, remixy, či masteringem.

"Beatshare přináší žhavé informace ze světa kvalitní elektronické muziky. Uživatelům dává možnost zapojit se, sdílet svou muziku, budovat kontakty, promo a spolupracovat po producentské, či dj-ingové stránce," uvádí autor projektu Tomáš Lemešani aka Tomas TMX.

První fáze projektu jsou bezplatné. Časem se pro pohyb v producentské burze zavede platební brána.

První členové, kteří registraci pomohou projekt rozvíjet, získávají několik benefitů. Kromě bezplatného členství také vstupy na vybrané eventy zdarma, možnost publikovat vlastní PR, sdílet producentské projekty, sety, přistup ke komunitním eventům, či poradenství.