Biztweet Exclusive: Začátek roku plný byznysu oligarchů

Příběhy, z nichž mrazí, ale i pohledy za oponu byznysu. Vychází první vydání elektronického magazínu Biztweet Exclusive.

Každý měsíc v něm najdete to nejlepší z Biztweetu, společně s exkluzivními tématy a analýzami, jinak dostupnými pouze pro platící čtenáře, ale také něco navíc.

První vydání se nese ve znamení příběhů, které Slovákům připomínají neblahou minulost i to, že se s ní pořád nevyrovnali. Mečiarovi lidé pod Tatrami stále bodují. Vládnou v byznysu i politice, kde jeden z nich intenzivně bojuje o křeslo prezidenta.

Využívá k tomu i dezinformace, které hýbou děním také v České republice. Více o kauze Huawei, ale také například o tom, jak se ve Visegrádské čtyřce rozpínají oligarchové Viktora Orbána, či příběhy byznysu se dřevem Andreje Babiše, naleznete v české části magazínu.

Hledáte dobré čtení o kauzách, které hýbou děním, propojeních politiků a oligarchů, či pohled za oponu byznysu? Biztweet Exclusive to všechno obsahuje.

Čtením magazínu také podpoříte novinářskou tvorbu nezávislého projektu, který se věnuje investigativní žurnalistice a chybějícím ekonomickým analýzám v ní.

Lednové číslo najdete na tomto linku, anebo v našem eshopu. Před nákupem stačí podstoupit rychlou registraci, kde nám postačuje váš email.

 

Biztweet, marketing@biztweet.eu