Okamurova Politika s.r.o. Vzniká nová kniha o králi české xenofobie

Na Hithitu vznikla sbírka na realizaci knihy o Tomio Okamurovi. Slibuje vhled do minulosti, podnikání i opravdových hodnot populistického politika.

Kniha Politika s.r.o. monitoruje třeba podezřelý mechanismus jakým politik vyvádí peníze z vlastních politických stran a prokazuje, že jde o cílené krátkodobé plány, jak na populistické vlně vydělat slušné peníze. Tvrdí to autor Tomáš Lemešani.

Okamura vlastní a vlastnil několik firem. Politika je však jeho nejvýdělečnějším byznysem. Podle publikace funguje také díky továrně na lži. Politika s.r.o. se nevyhne ani tomu, jak taková hoax factory funguje, či podezřením, že získává finance z Kremlu.

Autor už díky podpoře na crowdfunding serveru Hithit.com napsal knihu Z Bureše Babišem. Rozhodl se proto hledat finance na realizaci Politika s.r.o. stejným způsobem – nabídkou předobjednávek a jiných odměn.

Publikaci Z Bureše Babišem si můžete objednat v eshope, či jednoduchým mailem na adrese marketing@biztweet.eu

„K tomu, abych uspěl potřebuji sbírku zájemců o publikaci. Podobně jako u Z Bureše Babišem, se zaměřuj na fakta, nenechám se ovlivnit emocemi kolem osoby Tomio Okamury. Zaměřuji se na prokázání toho, že jeho hodnotové základy ovlivňuje pouze to, kde vidí příležitost vydělat. Je to takový populistický byznysmen,“ uvádí Tomáš Lemešani.

Kniha má zveřejnit důkazy o tom, jak Okamura mění myšlenky jeho politiky podle společenské objednávky, a o tom odkud na drsný marketing shání peníze. Podle knihy jsou prokazatelné skutečnosti, dosvědčující fakt, že ačkoli sám kritizuje vnější vlivy na českou zahraniční politiku, sám přijímá peníze z Ruska.

Politika s.r.o. neobejde ani podezření z jeho ilegálních podnikatelských praktik, které v současnosti podle zjištění autora prošetřuje také policie, či zkušenosti jeho podnikatelských kolegů, kteří ho za nebezpečného populistu označovali již během minulé podnikatelské kariéry.

Knihu chce autor vydat prostřednictvím jeho společnosti Independent Media Publishing. Podobně distribuoval více než tisíc výtisků knihy Z Bureše Babišem, která zmonitorovala historii a kontroverze premiéra v demisi Andreje Babiše.

 

Biztweet, podpořte nás nákupem v našem eshopu