I železniční gigant Track Tec poznal význam workflow managementu

Dodavatel komplexních řešení pro budování železničních tratí Track Tec používá Amodit. Společnost si software vybrala hlavně pro jednoduchost a rychlost jeho aplikace

Každý druhý železniční pražec a každý třetí železniční uzel polské železniční sítě byl vyroben společností Track Tec. Část její produkce směřuje i na zahraniční trhy.
 
Společnost s více než 50letou historií se nedávno odhodlala k zahraniční expanzi. K tomu, aby zvládala komunikaci napříč rozsáhlým kolosem firemní struktury potřebovala nový nástroj. Rozhodla se pro workflow management produkt.
 
Track Tec
Dodavatel komplexních řešení pro budování železničních tratí Track Tec používá Amodit. Společnost si software vybrala hlavně pro jednoduchost a rychlost jeho aplikace
 
 
Track Tec Group již používala mnoho moderních nástrojů jako ERP a CRM systémy. Odlišnost produktů a jejich vzájemná nekomunikace však nenapomáhala pružnosti rozhodovacích procesů a vyvolávala nedorozumění.
 
Společnost proto rozhodla o výběru nového softwaru, který se postará o správu základních dokumentů a propojí již fungující manažerské systémy. Výběr padl na Amodit. Software, který vám exkluzivně nabízí i Biztweet, používala Track Tec Group v počáteční fázi na správu smluv, faktur a výdejových dokladů, či žádostí o dovolenou a pracovní volno.
 
Čtěte také:
 
 
 
--
 
Podle zástupců firmy, Amodit přesvědčil hlavně jednoduchostí aplikace bez nutnosti školení zaměstnanců, jako je tomu v případě konkurenčních softwarů. Benefitem je i jednoduchost přístupu, správy povolení přístupu k dokumentů a rychlé vyhledávání v archivu. Významným zlepšením je jednoduchá kontrola deadlineov jednotlivých dokumentů, která je navzdory velkému množství archivovaných záznamů rychlá a obtěžuje jen zaměstnance, kterých se procesy týkají.
 
Dalším důležitým faktorem výběru pro zákazníka byla potřeba integrovat správu pracovních procesů s mzdovým systémem a s ERP systémem. Inovační metodika modelování procesů umožnila efektivní realizaci v souladu s dříve stanoveným plánem. Klient se nakonec rozhodl implementovat několik dalších procesů. Přesto stihl nový software aplikovat v celé firemní struktuře již během dvou měsíců.
 
 
Chcete si to zkusit? Ozvěte se nám na adrese marketing@biztweet.eu. Biztweet je exkluzivním partnerem pro distribuci softwaru AMODIT na slovenském a českém trhu. Víme vám díky tomu nabídnout bezplatnou zkoušku, nebo zvýhodněnou cenu pro tento produkt. Rádi vám odpovíme na jakékoliv otázky.
 
 
 
 
Biz