Akademie národní obrany v Polsku používá Amodit

Workflow management systém Amodit se dostal i do rukou těch nejpřesnějších stratégů. Pořádek v úkolech dělá na polské Akademii národní obrany

Workflow management systém Amodit se dostal i do rukou těch nejpřesnějších stratégů. Pořádek v úkolech dělá na polské Akademii národní obrany.

Instituce, která má přispívat k zachování bezpečnosti a obrany prostřednictvím výzkumných a expertní činnosti v oblasti vojenství a příbuzných vědách, hledala partnera, který by zajistil podporu vývoje a implementací informačních procesů v odboru řízení a velení Akademie národní obrany.

Workflow management systém Amodit se dostal i do rukou těch nejpřesnějších stratégů

 

Hlavním cílem projektu bylo shromáždit a předložit všechny potřebné údaje a informace pro provádění realizace vybraných procesů s využitím Amodit workflow systému a Microsoft SharePoint. 

Dodavatel musel vytvořit také internetovou platformu, jejímž účelem bylo ukládat a sdílet. Intranet portálu pro Fakultu managementu a velení byl vytvořen na stránkách ústavů a jeho součástí. Amodit nabídl škole sadu funkcí, jako jsou kalendáře, plány, seznam kontaktů pro zaměstnance, reklamu, prezentaci a sdílení knihovních materiálů pro třídy.

Čtěte také:

Jak se zrodila myšlenka zjednodušit byznys: Inspirovali se v USA

--

To jen dokládá schopnost Amoditu spolupracovat s jakýmkoliv existujícím správcovským systémem. "Implementace SharePointu a Amoditu výrazně zlepšily řízení toku informací, což je důležitý kvalitativní změna v činnosti odboru řízení a velení a výrazně zvyšuje naši výkonnost," řekl major Bartosz Biernacik.

 

 

Red