Podivný idol xenofobů Olivie Žižková

I z xenofobie a neonacismu se dá udělat byznys. Uvědomuje si to také Olivie Žižková, která svými bizarními výstupy podporuje extrémisty v celém regionu.

Je 16. března 2018 a u soudu v Banské Bystrici stojí desítky vyholených neonacistů. Uvnitř instituce soudí poslance Kotlebovy strany Milana Mazureka. Ten byl uznán vinným z hanobení národa, rasy a přesvědčení v souběhu s přečinem podněcování, hanobení a vyhrožování osobám pro jejich příslušnost k některé rase, národu, národnosti, barvě pleti a etnické skupině.

To samozřejmě rozbouřilo na ulici protestující neonacisty. Kromě drsného skandování a potyčky s policisty si čas během procesu zkrátili roztomilým vystoupením Olivie Žižkové. Česká zpěváčka zazpívala kromě xenofobních hitů třeba kousek Dary Rolinsové „Keby som bola princezná Arabela“.

Nejde o první bizár, který táto zpěvačka překvapeným kolemjedoucím připravila. Svými účastmi pravidelně podporuje protiislamské a neonacistické pochody na Slovensku v Česku i Polsku. Na závěr vystoupení nezapomene nabízet svoje CD, či tričko.

Bizarní neonacistická písničkářka se vyučila kuchařkou na učilišti v Hradci Králové a účinkovala v ochotnickém divadle.

Po vyučení v roce 1994 se jí narodil syn Petr. Od té doby zpívala po barech na Náchodsku a okolí. V roce 2001 vyhrála pěveckou televizní soutěž „Caruso Show“. Při natáčení TV pořadu „Začínáme“ se seznámila s bubeníkem Janem Žižkou, za kterým se odstěhovala do Prahy a krátce na to se za něj provdala. Kromě příjmení si úředně nechala změnit i jméno Olga, které neměla ráda, na Olivie, které jí vybral manžel.

Na svatbě jim byla za svědka slovenská zpěvačka Dara Rolins, která byla od dětství jejím vzorem a se kterou ji seznámil manžel. Olivie Žižková pak účinkovala jako sboristka na turné Dary Rolins „Whats My Name“ a později vystupovala s jejími písněmi jako „Darinka Rolincová REVIVAL“. V roce 2005 jí Petr Janda a jeho vydavatelství „Best I.A.“ vydal rockový singl „Holka s mašlí“. V letech 2010–2013 spolupracovala s hercem malé postavy Jiřím Krytinářem na několika pořadech, např. na divadelní pohádce, zpívaném pořadu pro děti a zájezdovém show „Dívám se vzhůru“. V roce 2011 natočila a vydala liturgické CD „Blíž k Tobě…“.

Čtěte také:

Politika s.r.o.: S Úsvitem svitlo jen na Okamurově účtu

Politika s.r.o: Kdepak ty peníze jsou?

Financování Okamurovy kampaně bude prověřeno do konce léta

S manželem se věnuje americké country music převážně s českými texty, ke kterým si hudbu píše většinou sama. Mezi další pořady patří „Osmdesátky“, „Čtvrt století s Mistrem“, a pro děti divadelní pohádka a zpívaný pořad. V roce 2016 se stala známou písní Evropo dýchej, která reaguje na uprchlickou krizi v Evropě. V roce 2017 s manželem nazpívali volební klip Já volím SPD na podporu strany Svoboda a přímá demokracie Tomia Okamury. Další písní podpořila kandidaturu Miloše Zemana.

Zpěvačka má na další písně, z nichž je znát, že se děsí islámu a uprchlíků přicházejících z islámského světa. Ve svých písních vyzývá Evropany k tomu, aby táhli za jeden provaz a hájili své křesťanské kořeny před muslimy. Poslední písní je „Evropa je v průseru“.

„Díky pánům z Bruselu, Evropa je v průseru. Mají v bankách miliardy, chudý lid však trpí hlady,“ zpívá Žižková v novince.

 

Biztweet, podpořte nás nákupem v našem eshopu

 

 

Odemknout článek

Byznys Biztweet Byznys

  • 5 Kreditů
  • Přístup k exkluzivnímu obsahu
  • Objednávka služeb
Top

Standard Biztweet Standard

  • 1 Kredit
  • Přístup k exkluzivnímu obsahu

Můj stát, moje firma aneb Z Babiše Burešem Biztweet Můj stát, moje firma aneb Z Babiše Burešem

Muj stát, moje firma

Oblíbené motto „řídit stát jako firmu“, které do české politiky přinesl fenomén Andreje Babiše, definuje změny, jimiž česká společnost prošla mezi lety 2013–2021. Populismus kombinován s politikou nenávisti přinesl na pozadí ekonomické konjunktury Andreji Babišovi nebývalou popularitu. Společnost zas nebývale rozdělil a přinesl řadu nevratných změn. Titul Můj stát, moje firma odhaluje skutečnou výši dotací, které pobírají firmy, jejichž konečným uživatelem výhod je Andrej Babiš, jejich neobvyklý úspěch v získávání veřejných zakázek či to, jak podnikatelské impérium oligarchy po jeho vstupu do politiky vzkvétalo. Kniha se věnuje také otázce konfliktu zájmů a stavu, kdy veřejné peníze slouží zájmům velkopodnikatelů. Osobitě sleduje zneužívání politicky získaných pravomocí či pokřivení konkurenčního boje a trhu jako takového. Každému čtenáři také lidsky vysvětlí, jak na tento stav doplácí život běžného občana. Pokud je náhod příliš mnoho, nejde o náhodu. A tou, zdá se, nebyl ani průnik oligarchy Babiše do české politiky. Ideálním načasováním dosáhl toho, co se žádnému jinému velkopodnikateli nepodařilo. Česko řídil jako firmu. Svou firmu.

Podpořte Biztweet Biztweet Podpořte Biztweet

Líbí se Vám skutečně odborná a skutečně nezávislá tvorba Biztweetu?  Na nezávislost se nehráme, nemáme skryté sponzory, majitele, ani dárce, kteří si kupují naši vstřícnost. 

Podporu v hodnotě 1000 CZK můžete provést v našem eshopu. Pokud chcete darovat více, stačí produkt Podpořte Biztweet naklikat v košíku opakovaně. 

Biztweet

JURIJ FELŠTINSKIJ, MICHAIL STANČEV, TOMÁŠ LEMEŠANI: UKRAJINA V PLAMENECH Biztweet JURIJ FELŠTINSKIJ, MICHAIL STANČEV, TOMÁŠ LEMEŠANI: UKRAJINA V PLAMENECH

Autoři této publikace zmapovali v rozsahu a hloubce, kterou snese pozornost každého člověka, nezávisle od jeho předešlých znalostí o historii, komplikovanou chronologii ukrajinského národa.

https://biztweet.cz/article/5369-jurij-felstinskij-michail-stancev-tomas-lemesani-ukrajina-v-plamenech

Rusko v plamenech Biztweet Rusko v plamenech

Kniha sleduje mimořádný příběh stojící za falešnými islamistickými útoky na Moskvu, které spustily ruskou invazi do Čečenska. Na základě série oficiálních prohlášení a znalostí Alexandra Litviněnka tato výjimečná kniha ukazuje, že k útokům islamistů vůbec nedošlo. Šlo o akci naplánovanou tajnou službou FSB s cílem dosadit Vladimira Putina na post prezidenta. Kniha také popisuje transformaci bývalé KGB v síť nových tajných služeb a způsob, jak tyto služby stvořily autoritativní režim v Rusku.

marketing@biztweet.cz

Rusko v plamenech

Golden Biztweet Golden

  • 10 Kreditů
  • Přístup k exkluzivnímu obsahu
  • Objednávka služeb