Žádosti o granty? Polské ministerstvo je spravuje workflow management systémem

Jedním z hlavních úkolů polského ministerstva sportu a turismu je přerozdělování finanční podpory prostřednictvím grantů. Na správu procesů používá software na míru.

Jedním z hlavních úkolů polského ministerstva sportu a turismu je přerozdělování finanční podpory prostřednictvím grantů. Na správu procesů používá software na míru.

Granty můžou pokrývat různé oblasti činnosti, jako je například výstavba sportovních stadionů a sportovních hal, pořádání sportovních událostí, či podpora propagačních činností v turistice.

V rámci každého programu potenciální příjemci mohou podávat žádosti prostřednictvím připravených formulářů. Tyto aplikace jsou pak přezkoumány zaměstnanci ministerstva.

ministerstvo sportu Polsko

Jedním z hlavních úkolů polského ministerstva sportu a turismu je přerozdělování finanční podpory prostřednictvím grantů. Na správu procesů používá software na míru.

 

V případě kladného rozhodnutí je podepsána odpovídající smlouva a spouští se složitý proces financování v tranších. Důležitou součástí procesů je také průběžná kontrola a archivace dokumentů.

Systém musí pracovat s různými typy souborů. Kombinuje přitom správu fyzických a digitálních dokumentů. Resort se proto rozhodl v rámci šetření času a peněz místo náboru velkého počtu lidí, nechat všechny nutnosti zpracovávat workflow management systémem Amodit. Ten kooperuje s dalšími používanými platformami jiných výrobců.

Čtěte také: 

Pro management firemních procesů se rozhodl i polský pan větru

I železniční gigant Track Tec poznal význam workflow managementu

Křidélka KFC chutně a rychle? Pomáhá tomu i špičkový workflow systém

--

Kromě už popsaných procesů je důležitým benefitem softwareu jeho schopnost posílit komunikaci napříč jednotlivými odděleními. Systém je schopen shromáždit všechna data z dokumentů, které byly označeny zaměstnanci ministerstva za důležité. Elektronické zámky navíc znemožňují manipulaci s jejich obsahem.

Chcete si Amodit zkusit? Ozvěte se nám na adrese marketing@biztweet.eu. Biztweet je exkluzivním partnerem pro distribuci softwaru na slovenský a český trh. Víme vám díky tomu nabídnout bezplatnou zkoušku, nebo zvýhodněnou cenu pro tento produkt. Rádi vám odpovíme na jakékoliv otázky.