Developer chce na Sokolovsku rozšířit průmyslový park

Společnost Ranagris chce ve svém areálu v Sokolově na Karlovarsku postavit novou halu.

Záměrem je výstavba výrobní haly s přidruženým skladem s nezbytným administrativním, sociálním a technickým zázemím.

"Objekt je koncipován jako nepodsklepená hala obdélníkového tvaru doplněná o přidružený sklad a přístřešek, ve které se nachází halová část a administrativy se sociálním a technickým zázemím. Součástí projektu je i výstavba zpevněných ploch, parkovacích stání, oplocení areálu, sadových úprav, vrátnice, sprinklerové stanicea výstavba příslušných inženýrských sítí," uvádí investor v projektové dokumentaci.

V současném areálu firmy RANAGRIS a.s se nachází výrobní a skladové haly, parkoviště a manipulační plochy, vrátnice, trafostanice, administrativní budova a objekty bez využití. Část objektů projde změnami propotřeby nové infrastruktury.

Čtěte také:

Amulle postaví novou halu v Mikulově

Thermoflex Assets chce stavět novou halu na Ústecku

Závod má celkově pojmout až 200 zaměstnanců. Kdo bude nájemcem zatím není známo. RANAGRIS Sokolov - Chebská se nachází v Karlovarském kraji v západní části České republiky. Areál se nachází v blízkosti dálnice D6/E48 vedoucí z Prahy do Karlových Varů a dále do Chebu a Německa. Za firmu Ranagris vystupuje jako statutární orgán Libuše Malá. Firma však má vydané kmenové akcie na jméno a její vlastnictví není viditelné. 

 

Biztweet, podpořte nás nákupem v našem eshopu