Waterlogic koupila českou Lux Aqua Czech

K akvizici českého distributora výdejníků vody, sodobarů, či aquamatů dochází v balíku s maďarskou sestrou.

Waterlogic, která patří k největším světovým výrobcům, distributorům a poskytovatelům služeb filtračních zásobníků pitné vody, oznámil, že úspěšně dokončil akvizici společnosti Lux Aqua Hungária Kft. a Lux Aqua Czech s.r.o.

Lux Aqua je distributorem a poskytovatelem servisních automatů v Maďarsku a České republice. Společnosti byly založeny světovou značkou domácích spotřebičů Lux International v roce 2014 a 2016, aby svým zákazníkům nabízely servis přímo v jejich zemích.

Waterlogic má přímou účast v 15 zemích a rozsáhlou celosvětovou distribuční síť, která dosahuje více než 50 zemí po celém světě. Dohoda urychluje strategii společnosti Waterlogic vstoupit na nové trhy.

Čtěte také:

Vodňanská kuřata rozšiřují výrobu

Snaha Arca Capital převzít Wiener Privatbank pokračuje

Německý investor kupuje polovinu Fizz Prague

"Lux Aqua má rychle rostoucí zázemí v Maďarsku a České republice, a to v atraktivní oblasti s vysokým růstem. Jsou přirozeným partnerem k urychlení naší globální strategie expanze a výrazně posílí naši pozici poskytovatele celkových vodních řešení. Jsme potěšeni, že přivítáme Lux Aqua do Waterlogic Group," uvedl v tiskovém prohlášení generální ředitel Waterlogic Group, Jeremy Ben-David.

Společnost Waterlogic byla v lednu 2015 ovládnuta fondy spravovanými společností Castik Capital se sídlem v Lucembursku.

 

Biztweet, podpořte nás nákupem v našem eshopu