Z Bureše Babišem se dostala mezi tisíc čtenářů

Z nezávislého projektu je úspěšná publikace. Independent Media Publishing prodala už tisíc kusů knih Z Bureše Babišem.

Údaje vyplývají ze sumárních výsledků odbytu prodejců a distributorů Euromedia, Kosmas, Dobrovský, Martinus a Biztweet.

„Děkuji všem podporovatelům a čtenářům. Napsat knihu bez jakéhokoliv kapitálu není lehké. Tisíc prodaných kusů vnímám jako veliký úspěch i proto, že mi marketingově nikdo nepomohl a kniha uspěla i vedle mnohem lépe situované a propagované konkurenci,“ uvádí autor Z Bureše Babišem Tomáš Lemešani.

Publikaci Z Bureše Babišem si můžete objednat v eshope, či jednoduchým mailem na adrese marketing@biztweet.eu

Kromě počtu prodaných kusů je úspěchem knihy i její relevance. Pozitivně ji vnímá kritika, dostala se třeba do prestižní odborné knihovny ČNB, či univerzitních knihoven. Díky faktografické přesnosti si obsah knihy neodvážila napadnout ani žádná z dotčených stran.

Čtěte také:

Z Bureše Babišem: průnik do ODS

Z Bureše Babišem: Elena Trenčianska

Z Bureše Babišem: Jak to bylo s StB?

„Věřím, že čtenáři nalezli a nalézají v knize vše podstatné, co potřebuji o Andreji Babišovi vědět. Šel jsem do detailů důkazy podložených kontroverzních obchodů politika a podnikatele Babiše. Žádné domněnky, ale tvrdá fakta, které dokazují, že aureola Babiše získala během let divokého byznysu vážné trhliny,“ pokračuje Lemešani.

Kniha Z Bureše Babišem vznikla původně jako nezávislý projekt. Na její vznik přispěli lidé předobjednávkami na crowdfundingu. Zájem o knihu však předčil očekávaní a přesvědčil vydavatele, že kniha stojí za prodej také v knižní síti. Kniha, kterou prodává autorova mediální společnost Independent Media Publishing, popisuje celou historii podnikání Andreje Babiše od jeho dětství až po současné plány a potíže.

 

Biztweet, podpořte nás nákupem v našem eshopu