Z Bureše Babišem za babku

Kniha Z Bureše Babišem ve speciální nabídce na Biztweetu! Vydavatel nabízí knihu o životě, kariéře a kontroverzích Andreje Babiše za 169 korun včetně poštovného.

Kniha Z Bureše Babišem autora Tomáše Lemešaniho vznikla původně jako nezávislý projekt. Na její vznik přispěli lidé předobjednávkami na crowdfundingu. Zájem o knihu však předčil očekávaní a přesvědčil vydavatele, že kniha stojí za prodej také v knižní síti.

Kniha popisuje celou historii podnikání Andreje Babiše od jeho dětství až po současné plány a potíže. Vydavatelem je autorova mediální společnost Independent Media Publishing.

Ta teď pouze na našich stránkách nabízí českým čtenářům objednávku knihy s dárkem na libovolnou českou adresu. Stačí uhradit 169 CZK na účet 1027300577/6100. Do poznámky pro příjemce stačí napsat své jméno a na adresu marketing@biztweet.eu zaslat adresu, kde si knihu přejete dodat.

Z Bureše Babišem popisuje také největší kontroverze premiérova podnikání. Podezřelou valnou hromadu, kterou vznikl kolos Agrofert, podivnou snahu privatizovat Unipetrol, zvláštní majetkové převody i možné ovlivňování politických rozhodnutí. Speciální pozornost věnuje také postavám, bez kterých by z Andreje Babiše nebyl tak mocný muž, jakým dnes beze sporu je.