Politika s.r.o. o byznysu Tomio Okamury a konspirátorů v prodeji

O byznysu, populismu i lidech, kteří stojí za politickými projekty Tomio Okamury. Publikace Politika s.r.o. monitoruje ožehavá témata politického podnikání lídra českých populistů.

Politika s.r.o. Tomáše Lemešaniho, která aktuálně vychází pod jeho nakladatelskou značkou Independent Media Publishing, zmonitorovala finanční toky politického byznysu šéfa Svobody a přímé demokracie i lidí ze zákulisí. Vykreslila tak mechanismus jakým se peníze investovány v kampani vrací s úrokem ze státní kasy zpátky ke svým investorům.

“Politika byla a je pro Tomio Okamuru čirým byznysem. Svědčí o tom kromě nejasné hodnotové orientace a neustále populistických projevů také tok peněz, které proudí přes jeho politické subjekty. V knize popisuji jak to funguje, kdo mýty o Okamurovi stvořil a jak to, že to funguje navzdory zákonům a kritice většiny společnosti,” říká Tomáš Lemešani.

Eknihu Politika s.r.o. můžete objednat úhradou 149 CZK na účet 1027300577/6100. Do poznámky pro příjemce stačí napsat své jméno a na adresu marketing@biztweet.eu zaslat mail, kde si knihu přejete dodat. Vše lze nakoupit také po kliknutí zde.

Autor v Politice s.r.o. popisuje mediální a marketingové partnery xenofobních populistů. To, proč do Okamury a spol investují a jak se jim to vrací. Zachycen je také poměrně nový fenomén, který autor nazývá vytvořením paralelního vesmíru, tedy mediálního prostředí, které si vytváří vlastní fakta a manipuluje lidmi tak, aby ničemu jinému než jejich sdělení nevěřili.

“Tato továrna na lži je fenoménem dnešní doby. Ohrožena skupina lidí díky kvalitní manipulaci nejenže hoaxům věří, ale je schopna za hoaxy a manipulace považovat jakékoliv jiné informace. Skupina marketingových hráčů v kuloárech politiky to pochopila a vydělává na tom prostřednictvím populistů desítky milionů korun ročně,” uvádí autor.

Tomio Okamura

Politika s.r.o. monitoruje i kriminálně podezřelé mechanismy jakými politik vyvádí peníze z vlastních politických stran a prokazuje, že jde o cílené krátkodobé plány, jak na populistické vlně vydělat slušné peníze. Bokem nezůstala ani podezření, že získává finance z Kremlu, či minulost a šoubyznysová kariéra krále populismu.

Autor už díky podpoře na crowdfundingu napsal knihu Z Bureše Babišem o kontroverzní kariéře Andreje Babiše. I přes nulovou podporu sponzorů a neziskových organizací a projektu „na vlastní pěst“ se z knihy prodalo přes tisíc výtisků.