Kellner nakoupil koně ukrajinského oligarchy

Do stáje nejbohatšího Čecha Petra Kellnera přibyly tři koně. Miliardář nakoupil ušlechtilé zvířata ukrajinského oligarchy

Do stáje nejbohatšího Čecha Petra Kellnera přibyly tři koně. Miliardář nakoupil ušlechtilé zvířata ukrajinského oligarchy.

„Rádi bychom Vám představili nové koně, kteří přišli do týmu Czech Equestrian. Prvním z nich je desetiletý hřebec belgického teplokrevníka GILJANDRO VAN DEN BOSRAND, po otci ORLANDO, matka po CLINTON I. Druhým je jedenáctiletý valach CALCOURT FALKLUND po otci OKLUND, matka po DOMINARD. Kůň je registrovaný v Anglo-Europen Studook. Oba koně jsme mohl vídat ve velkých soutěžích. O něco mladší je klisna I'M SPECIAL VAN'T HEIKE. Ryzka po otci LORDANOS, matka po POWER LIGHT je plemene belgický teplokrevník a doposud startovala v soutěžích do 145 cm,“ představuje novou akvizici Kellnerova stáj Czech Equestrian Team.

Kellner nakoupil ušlechtilé zvířata ukrajinského oligarchy

 

Koně za neupřesněnou sumu odkoupil český miliardář od ukrajinského oligarchy Oleksandra Onyschenka. Ten je teď ve výprodeji majetku aktivní. Na Ukrajině se totiž chystá jeho vyšetřování z korupce na nejvyšší vládní úrovni.

Noví koně v české stáji osedlá dcera Petra Kellnera – Anna. Ta je totiž hlavní jezdkyní týmu její otce. Stáj nám na dotazy neodpověděla.  

 

 

Biz